pátek 28. března 2008

Celý den ve znamení Rockové Miss - Rock Girl 2008

Ráno lekce Bikram Yogy, pak až do večera super práce, výbornej tým, úžasný holky a skvělá porota. Jo, to se někdo má :):):) můj milý Deníčku !

Jednadvacetiletá Aneta Koucká z Mladé Boleslavi se ve čtvrtek večer stala první držitelkou titulu Rock Girl. Finále soutěže Rock Girl 2008 se konalo v pražské Retro Music Hall, večerem provázel s humorem a drajvem sobě vlastním Ondřej Hejma.
 

O titul a hodnotné ceny soutěžilo dvanáct dívek ve dvou kategoriích - Miss Rock a Miss Metal. Rockerky a metalistky měly možnost zaujmout porotu i přítomné diváky v pěti soutěžních disciplínách (rozhovor, stylová módní přehlídka, přehlídka sexy rockového prádla a energií nabitá pantomimická show s elektrickou kytarou).

Patroni obou kategorií Josef Vojtek (rock) a Aleš Brichta (metal) oznámili rozhodnutí poroty, které dvě dívky získaly titul Miss a postupují do boje o hlavní cenu. Miss Rock se stala dvacetiletá Kamila Houfová z Českých Budějovic, Miss Metal právě enfant terrible soutěže Aneta Koucká.

Po krátké poradě jedenáctičlenné poroty vystoupila na pódium její předsedkyně Lucie Bílá a slovy: „Kamila je sice krásná, ale Anetě to věříme!" určila historicky první Rock Girl. Aneta jako absolutní vítězka se stala majitelkou motocyklu Harley-Davidson včetně motorkářské helmy a řidičského kursu třídy A.

Zaplněná pražská Retro Music Hall byla svědkem výjimečného večera. Bravurní výkon Ondřeje Hejmy, tradičních i svérázné soutěžní disciplíny doplnila skupina Doga, zpěvačka Bára Zemanová a Aleš Brichta s AB Triem, jenž finále Rock Girl 2008 zakončil.

Soutěž Rock Girl pořádala společnost One & One Company, s.r.o. - vydavatel rockového magazínu Spark a hudebního časopisu Rock&Pop. Produkci zajišťovala renomovaná agentura NovaArt, s.r.o., techniku a scénu dodala společnost TD Promo, televizní záznam finále pořizovala firma Sokol´s Power Voice. Režie a scénář večera: Radan Dolejš.


Finálová dvanáctka soutěže Rock Girl 2008:
Miss Rock: Soňa Tkadlecová, Kamila Houfová, Lenka Mlejnková, Renáta Králová, Kateřina Hartlová, Patricie Chrástková
Miss Metal: Anna Pačesová, Šárka Zahradníčková, Eva Martínková, Aneta Koucká, Veronika Dadoková, Veronika Petrová

Ceny pro finalistky: Všechna děvčata z finálové dvanáctky obdržela oblečení zn. Nosferatu (v hodnotě 5.000 Kč, ) oblečení zn. Harley-Davidson ( v hodnotě 5.000 Kč), kosmetické balíčky firmy Avon a Schwarzkopf., možnost nafotit reklamní kalendář Rock Girl 2008, lístky na letní hudební festivaly v celé České republice.

Porota Rock Girl 2008:

Lucie Bílá (předsedkyně poroty), Josef Vojtek (patron kategorie Miss Rock), Aleš Brichta (patron kategorie Miss Metal), Kamil Střihavka, Lucie Váchová (Miss České republiky 2003), Vlastimil Henych, Izzy, Dr. Petr Pečený, Martin Zeller, Helena Zeťová, Jaroslav Urban.

Žádné komentáře:

Okomentovat